Støtteerklæring til det franske folk

Kommunistisk Parti i Danmark støtter fuldt og helt op omkring Frankrigs strejkende arbejderklasse.

Kommunistisk Parti i Danmark forstår nødvendigheden af at sætte sig op imod ikke kun den franske regering, men hele det kapitalistiske systems redskab EU. EU med de villige skødehunde i form af politikerne i de lokale parlamenter, har sat et total angreb ind imod alle arbejderklassens tilkæmpede rettigheder, sociale, faglige og ikke mindst demokratiske rettigheder.

Disse rettigheder tilsidesættes ikke kun i Frankrig, men overalt i Europa. Fagbevægelsens ledere må overalt af medlemmerne tvinges til at vælge side til fordel for arbejderklassen imod det kapitalistiske system. Kommunistisk Parti i Danmark forstår nødvendigheden af den heroiske kamp, den franske arbejderklasse udviser, imod forringelser af ikke kun arbejdsmarkedsforholdene, men også imod de evige nedskæringer af den offentlige sektor.

Arbejderklassen ikke kun i Frankrig, men overalt i Europa, har brug for velfærd og tryghed, anstændige arbejdsforhold, værdighed, gode muligheder for børn og unge, et godt sundhedsvæsen samt omsorg for ældre og udsatte.

Kommunistisk Parti i Danmark opfordrer arbejderklassen i hele Europa til at finde sammen og slå fast: Nu vil vi ikke finde os i mere!

ARBEJDERE I ALLE LANDE, FOREN JER.

KOMMUNISTISK PARTI I DANMARKS FAGLIGE UDVALG

Støtteerklæring til det franske folk