Det mener kommunisterne om EU

EU bygger på den ny-liberalistiske politik der for alle medlemslandene indeholder krav om stigende privatisering, nedbrydning af sociale, uddannelsesmæssige, arbejdsrelaterede rettigheder og stigende ulighed.

Overalt i EU landene stiger befolkningernes utilfredshed og protester med denne politik. Nu har den britiske befolkning sagt stop og forlader EU. En beslutning der vækker håb og inspirerer befolkningerne i de øvrige EU landes kamp.

Som ved andre folkeafstemninger der er gået magthaverne imod, står EU tilhængernes politikere og kommentatorer nu i kø for at nedgøre beslutningen med egne fortolkninger. Man vil gøre alt, for at holde sammen på et EU i opløsning.

I panik vil man udelukke England fra at deltage i det kommende ministermøde.

Den uvorne knægt skal stilles i skammekrogen. Dette viser med al tydelighed EU’s demokratiske underskud.

Kommunisterne støtter kravet om en folkeafstemning i Danmark, så vi også kan tage stilling til Danmarks medlemskab.

Kommunisterne står fast på kravet:

Danmark ud af EU

Brexit